SOCIAL MEDIA MARKETING, MANAGING & CONTENT CREATION

Creatieve content op social media is dé manier om je bedrijf een gezicht te geven. Op deze manier win je ook van je concurrenten. Dit is namelijk de unieke factor die je niet deelt met je concurrenten. We gaan (potentiële) klanten verrassen met creatieve design, video & fotografie. Onze creatieve content creators bespreken de ideeën en maken deze content voor je. Denk hierbij aan visuals voor op de website, (bedrijfs)video’s, social media content en overige.

Fase I

Afspraak Inplannen 📅

Wil jij jouw social media naar nieuwe hoogtes tillen? Het begint allemaal met een afspraak! Klik op de knop onderaan om een consult in te plannen. We staan klaar om jouw digitale aanwezigheid te transformeren! 

Fase II

Onderzoek & Wensenanalyse 🕵️‍♂️

Ons team duikt diep in jouw online wereld om te begrijpen wat jij nodig hebt. We analyseren jouw doelgroep, concurrentie en huidige strategieën. Bekijk onze werkwijzen. Samen bespreken we jouw wensen en behoeftes om een perfect plan te creëren.

Let’s turn your vision into a social media success story!

Fase III

Uniek Pakket & Overname 🚀

In ons gesprek hebben we jouw ideeën vastgelegd en nu is het tijd voor actie! Wij presenteren een uniek pakket dat perfect aansluit op jouw doelen. Zodra akkoord, nemen wij de social media kanalen over en organiseren een professionele content shoot voor een knallende start.

Get ready for a social media makeover! 

influencer marketing

Influencer marketing is kort gezegd, betalen van influencers om je dienst of product te promoten aan hun volgers. Onze Influencers delen verhalen over hun passie of expertise. Bijvoorbeeld op hun Instagram account, YouTube kanaal of andere social media platformen. Daardoor kent hun doelgroep hen goed en vertrouwt het als ze iets aanbevelen. Hier proberen wij wel de juiste selectie te maken het laten passen van de samenwerking tussen bedrijf en influencer.